Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

10 důvodů, proč strávit Vánoce v zahraničí

V poslední době se do popředí dostává trend trávení vánočních svátků v zahraničí. V souvislosti s tímto tématem však vznikají horlivé diskuze, kdy ve středu veškerého dění jsou dvě skupiny.

Příznivci trávení Vánoc v zahraničí, kteří rok co rok během adventu sbalí kufry a odjedou si naplno užívat svátky „za kopečky“ (ať už za relaxací a nebo naopak za sportem) a ti, co Vánoce prožívají v teple domova a nedokáží si představit, že by je měli trávit jinde, než ve své vlasti, tedy v České republice.


Ať už se řadíte k první a nebo k druhé skupině, je zjevné, že postupně se bude víc a víc odbourávat zvyk, který předepisuje, že by se měly svátky klidu a míru trávit u domácího krbu. Že se právě Vy řadíte do druhé skupiny (tedy mezi „odpůrce“ trávení Vánoc v zahraničí) a nedovedete si představit, že byste své milované měli obdarovávat dárky někde v Alpách či v některé z exotických destinací? Nevěšte hlavu! My pro Vás totiž máme hned 10 důvodů, proč strávit Vánoce PRÁVĚ v zahraničí. Tady jsou…

1. Vánoce = stres

Pokud se rozhodnete po přečtení tohoto příspěvku strávit Vánoce v zahraničí, zabijete hned dvě mouchy jednou ranou! Ptáte se, co přesně máme na mysli? Jen si to přiznejte. Ačkoliv to většina z nás jen velmi nerada vyslovuje nahlas, Vánoce = stres. Že ne? Jen si vzpomeňte, jak jste v loni na poslední chvíli kupovali vánoční dárky, strojili stromeček, dělali velký úklid v bytě a nebo domě a o kaprovi plavajícím ve vaně jste si mohli nechat jenom zdát.

Našli jste se minimálně v jednom bodě, viďte? Jistě Vás ve škole učili, že stres škodí zdraví. Nebylo by tedy fajn vyhnout se podobným komplikacím alespoň letos? Máte dvě možnosti, jak toho dosáhnout – začít gruntovat už v listopadu, dárky nakupovat s předstihem a místo kapra pořídit do mrazáku rybí prsty. A nebo….podívat se na nabídku našich vánočních zájezdů a zažít poklidné Vánoce beze stresu, spěchu a nervozity uprostřed panensky krásné přírody v zahraničí.

2. Netradiční Vánoce

Zažijete netradiční Vánoce, které si budete hodně dlouho pamatovat. Vánoce v zahraničí mají své specifické kouzlo hlavně proto, že takzvaně „nevíte, do čeho jdete“. O to víc jsou pak Vaše zážitky intenzivnější a krásnější.

3. Nové vánoční zvyky a tradice

Poznáte nové zvyky a tradice, které jsou typické jen a pouze pro tu kterou metropoli. Ochutnáte novou kuchyni, poznáte mentalitu zdejších obyvatel, potkáte nové lidi a v neposlední řadě budete mít také ojedinělou příležitost obhlédnout nějaké ty památky, kterými se pyšní každá správná světová metropole

Vánoce v zahraničí

4. Vánoce s rodinou

Budete mít čas na sebe i na svou rodinu, neboť Vám neustále nebude zvonit u dveří příbuzenstvo, kamarádky či koledníci. Zkrátka si projednou užijete anonymitu v cizím městě a naplno si Vánoce vychutnáte.

5. Netradiční vánoční dárky

Přivezete svým nejbližším netradiční suvenýry a dárky, na které v našich luzích a hájích jen stěží narazíte.

6. Získáte vánoční inspiraci

Posbíráte inspiraci, jakým způsobem ozdobit dům či byt, přičemž není vyloučeno, že Vás některé cizokrajné zvyky okouzlí natolik, že je začnete praktikovat i doma.

Vánoční zájezdy

7. Ušetříte

Možná Vás následující tvrzení překvapí, ale ušetříte. Ano, je to tak. Když si spočítáte, kolik doma utratíte za jídlo a pití, které musí být během svátků k dispozici ve zvýšené míře, plus když k tomu připočtete benzín, který zaručeně projedete během koledování u svých nejbližších, vyjde Vám velmi zajímavá cifra. Jistě, do Vánoc strávených v cizině musíte také zainvestovat nějakou tu korunu, ale není to tak hrozné !

8. Poznáte nepoznané

Poznáte nepoznané. Ano, je to tak. Každá cizí metropole má svá specifika, která nikde jinde neobjevíte. Například Big Ben můžete obdivovat jen v Londýně, rozmanité safari zase v Keni a pouze v Dortmundu ochutnáte delikatesní palačinky. Každá metropole má zkrátka svou pýchu, kterou se ráda chlubí. Praha nevyjímaje, avšak to Vy, coby rodáci, jistě dobře víte.

9. Vánoční dovolená

Cestovní portál Vám poradí, která destinace skutečně stojí za návštěvu. A jako bonus Vám Vaši nezapomenutelnou dovolenou kompletně zorganizuje a ubytuje Vás v nádherných oblastech, kde si budete připadat jako v ráji. Upřímně si odpovězte – měli byste takový komfort i doma?

Vánoční dovolená

10. Vánoce v zahraničí

Jakmile jednou okusíte Vánoce v zahraničí, už nikdy je nebudete chtít strávit jinak. Svátky strávené v neznámé oblasti mají zkrátka své kouzlo. A každý z nás chce objevovat a zažívat něco nového. Takže, není výběr dovolené v cizině tak trochu výzvou, která je zároveň obestřena tajemstvími?

Neváhejte tedy a jeďte oslavit Vánoce do ciziny. Máte k tomu jedinečnou příležitost, neboť Ježíšek s vánočními dárky již pomalu klepe na dveře. Tak tedy, zahoďte (zbytečné) pochyby a projděte si nabídku našich vánočních zájezdů. Nezapomenutelné Vánoce na Vás již čekají!

P.S.: Pokud si stále nejste jisti, zda-li opravdu stojí za to strávit Vánoce v zahraničí, rádi pro Vás připravíme další příspěvek s dalšími 10 důvody, které Vás snad konečně přesvědčí.

U nás se dozvíte, že Vánoce se dají strávit i trochu jinak! Jak?


Čtěte další články o Vánocích a Silvestru!

_______________________________________________________________________

Aktuální nabídka zájezdů a last-minute zájezdů - Vánoce a Silvestr 2011

_______________________________________________________________________

 
Tagy: , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist