Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Dejte vale tradičním českým Vánocům a prožijte Štědrý den TAK TROCHU JINAK !

Jistě tuhle situaci všichni důvěrně znáte – jakmile se v kalendáři ukáže polovina listopadu, započne šílenství s názvem Vánoce. Obchodní centra jsou zaplněna baňkami, svítícími vánočními stromečky, umělým sněhem i soby, kteří táhnou sáně. Ulicemi se naopak linou vánoční koledy, vůně svařáku a sušeného ovoce. Tohle všechno zkrátka k vánočním svátkům bez diskuzí patří.

Avšak ačkoliv se traduje, že Vánoce jsou obdobím klidu a míru, v posledních letech se ukazuje, že to nebude tak úplně pravda.

Vánoce

Většina lidí totiž pobývá až do posledních dnů kalendářního roku v práci, a tak dárky shání na poslední chvíli. Obdobně jsou na tom i co se týče zdobení domu, pečení vánočního cukroví a samozřejmě shánění kapra a vánočního stromečku. Místo klidu tedy přichází na řadu stres a shon! Ovšem, všeho moc škodí – nechcete si proto letos říci konečně STOP?!

Ptáte se, co máme na mysli? Je to jednoduché! Co byste řekli tomu, kdybyste se projednou vyhnuli veškerému shonu a napětí a strávili místo toho skutečně pohádkové Vánoce, které se Vám vryjí do paměti? Pak jste se ocitli na správné adrese! Cestovní portál bude totiž v těchto dnech Vaším nejlepším společníkem! Pojďte se tedy spolu s námi seznámit s vyhlášenými městy, kam jezdí lidé z celé Evropy trávit vánoční svátky. Avšak pozor, dlouho neotálejte! Vánoce totiž již pomalu klepou na dveře!

O Vánocích lze bez nadsázky prohlásit, že patří k nejkrásnějšímu období z celého roku. Tyto svátky totiž mají své kouzlo. Lidé jsou si v této době obvykle bližší a snaží se strávit co nejvíce času s těmi, které opravdu milují. Ovšem jak jsme již zmínili výše, této pohodě předchází zběsilé nakupování, utrácení za jídlo a pití a v neposlední řadě také napětí, jestli jsme během příprav ještě na něco nezapomněli. Snad každému tudíž jednou za čas vytane na mysli otázka, zda by se Vánoce nedaly strávit i jinak. A naše odpověď zní – samozřejmě že ano! A ne ledajakým způsobem!

Trend trávení vánočních svátků v zahraničí

V posledních letech se totiž rozvinul trend trávení vánočních svátků v zahraničí. Mezi nejatraktivnější oblasti se beze sporu řadí metropole jako New York, Londýn či Paříž, avšak ani asijské oblasti nepřichází zkrátka! Srí Lanka či Tokio mají také své kouzlo! Dopřejte si i Vy štědrý den strávený u Eiffelovy věže či na stále živoucím Trafalgar Square.

Vánoce strávené v cizině získají tak zcela nový, nepoznaný rozměr, který si však ihned zamilujete. Jste na pochybách? Pak se této nejistoty zbavte a jeďte se na vlastní kůži přesvědčit o tom, že mohou být Vaše Vánoce kouzelné i bez znuděného posedávání doma v obývacím pokoji!

Pokud však nepatříte do řad těch, kteří by se pouze procházeli po ulicích neznámé metropole, zvědavě přitom nakukovali do vyzdobených výloh a v konečném důsledku se třeba i nudili (byť je to jakkoliv nepravděpodobné), nemusíte zoufat! V našem vánočním speciálu Vám totiž přinese exkluzivní informace o tom, do kterých koutů světa se během Vánoc vydat za sportem, kam za odpočinkem a v neposlední řadě Vám přinese také několik tipů na originální vánoční dárky, které Vašim nejbližším zaručeně vyrazí dech. Nevěříte? Pak si udělejte chvilku času a my Vám garantujeme, že právě Cestovní portál pro Vás bude nekonečnou studnicí inspirace nejen při uvažování, jak strávit letošní Vánoce, ale také, jakým dárkem překvapit Vaše partnery, rodiče, děti či kamarády.

Vánoční svátky jsou tu co nevidět, takže už déle neotálejte a nechte si od nás poradit, jakým způsobem se dají strávit nadcházející a rychlostí blesku se blížící Vánoce. Cestovní portál totiž ví, čím potěšit, co doporučit a co zaručeně ohromí! Přestaňte proto i Vy dumat, co svým nejbližším nadělíte pod stromeček a nechte si poradit.

Váš Cestovní portál

U nás se dozvíte, že Vánoce se dají strávit i trochu jinak! Jak?


Čtěte další články o Vánocích a Silvestru!

_______________________________________________________________________

Aktuální nabídka zájezdů a last-minute zájezdů - Vánoce a Silvestr 2011

_______________________________________________________________________

 
Tagy: , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist